Dermapen Tedavisi

Dermapen Tedavisi

Dermapen tedavisinde dikey olarak cilde birden fazla iğne ile mikro kanallar açılmaktadır. 90 derecelik iğneleme metodu uygulanmaktadır. Dermapen otomatik ve titreşimli iğneleme tekniği sayesinde ağrı oluşumunu azaltırken, ürünlerin emilim miktarını arttırarak tedavi etkinliğini fazlalaştırabilir.
Gerek cilt gerek diğer hastalıkların tedavisinde tüm dünyada etkinliği defalarca ispatlanmış akupunktur tedavilerinde kullanılan iğneler insanlar için umut olmuştur. Ciltte kontrollü bir biçimde tahribat yaratma prensibine dayanılarak üretilen dermapen tedavi sistemi Amerika da son zamanların en iyi cilt gençleştirme sistemi seçilmiştir. Yaşanılan bu tarz cilt problemlerinde Mezoterapi denilen, cilt yüzeyine ilaç enjekte etme sistemi uzmanlar tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Dermapen sistemi tüm cilt tedavisi ilaçları, vitaminleri ve prp ile kombine olarak kullanılabilmektedir. Kullanılan ilaç, vitamin ve kendi kanımızdan elde edilerek uygulanan prp işlemlerinde cilt tarafından emilmesini sağlayan Dermapen sistemi bu özelliği sayesinde kullanılan solüsyonların etkinliğini artırmaktadır ve bu özellikleriyle birlikte takip edilen bir tedavi yöntemi olarak göze çarpmaktadır.

Dermapen ile Cilt Yenileme İşlemi Nedir?

 
Dermapen uygulama öncesinde ciltteki makyaj artıkları iyice temizlenir ve cilt iyice dezenfekte edilir. Dermapen uygulanacak bölgeye saf hyaluronik asid uygulanmaktadır. Dermapen cihazının cilde dik olarak hızla girip çıkan ultra ince mikro iğneleri (0,02 mm) sayesinde deri yüzeyinde mikroskobik kanallar açılması ile cildin iyileşme mekanizmalarını tetikler. İşlemden sonra yatıştırıcı bir peptid maskesi kişiye uygulanır. Dermapen işlemi yaklaşık olarak 30 ila 40 dakika sürer bu süre boyunca cildin sıkılığı, elastikiyeti için kollajen ve elastin sentezinin sağlandığını ve kan dolaşımının arttırıldığından bahsedebilmektedir.

Dermapenin Etki Alanları Nelerdir?

  • Akne ve oluşturduğu izlerinin tedavisi.
  • Genişlemiş gözeneklerin küçültülme işlemi.
  • Güneşte hasar görmüş ciltlerin tedavisi.
  • Saç kaybı ve kellik tedavisinde.
  • Göz ve çevresinde yaşanılan problemlerin kullanımında ( Morluklar ve torbalanmalar gibi).
  • Boyun bölgesi ve dekolte alanlarında hafif kırışıklık ve sarkmalarda.
  • Stria (oluşan Çatlaklar) tedavisinde.
  • Çizgilenmelerin tedavisi ve oluşan kırışıklıkların hafifletilmesinde.
  • Skar (Kötü yara iyileşmesi) tedavilerinde.
  • Siğil tedavisinde.

Yorum Yaz

Name*

Email* (never published)

Website